Voor ieder dak

Dakbedekking

Het meest gebruikt

Bitumineuze dakbedekking

Een bitumineus dakbedekkingssysteem is een uitstekende keuze voor de Nederlandse markt, waar veel platte daken voorkomen. Met APP (Atactisch PolyPropyleen) of SBS (Styreen Butadieen Styreen) kunt u uw dak beschermen tegen weer en wind, en genieten van een duurzaam en onderhoudsvriendelijk resultaat. Deze materialen zijn gemaakt van plastisch materiaal, dat zich gemakkelijk aanpast aan de vorm van het dak en een sterke hechting heeft. Zo kunt u verzekerd zijn van een waterdicht en betrouwbaar dakbedekkingssysteem.

118546269_1073960513038052_5958764462199029037_n
Standaard dak met bitumen
8e085ef1-4bf6-4c7f-a8d6-907634675e09
Voorbeeld van kunststof dakbeddeking
Variatie aan kleuren en types

Kunststof dakbedekking

Als je op zoek bent naar een duurzame en flexibele dakbedekking, dan kun je kiezen voor kunststof. Er zijn twee soorten kunststof dakbedekking: EPDM en TPE.

EPDM is een rubberachtig materiaal dat heel makkelijk te verwerken is. Je kunt het in elk seizoen aanbrengen, want het blijft elastisch bij hoge en lage temperaturen. Het kan ook goed tegen scheuren en vervormingen, dus het past zich aan elke ondergrond aan.

TPE is een kunststof die je op verschillende manieren kunt bevestigen. Je kunt het lijmen, lassen of mechanisch vastzetten. Het is heel sterk en bestand tegen allerlei weersomstandigheden en invloeden van buitenaf. Het houdt je dak droog en schoon, want het neemt geen water op en trekt geen vuil aan. Bovendien gaat het heel lang mee, wel 25 jaar.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Bent u toe aan een nieuwe dakbedekking of wilt u weten hoe het met uw huidige dakbedekking gesteld is? Wij komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie!

Scroll naar boven